• Ключови думи:
  • Категория:
  • Автор:
  • Търси
Готварските техники и умения, том 1

Книгата е в наличност

Автор: Невяна Кънчева

Страници: 496+16 цветни

Формат: 16.5/23.5 см

Цена: 23.00 лв.
Съвременната кулинарна енциклопедия в три тома е единтвено по рода си у нас издание, което ще ви помогне да усвоите основните готварски техники и умения. Първата книга съдържа над 2 000 рецепти и полезни съвети за приготвянето на различни специалитети. От нея ще разберете какво трябва да има в модерно обзаведената кухня. И още – цветно приложение с 15 топ-рецепти.
 
 
· Добре оборудваната кухня
 
· За задушаването
 
· За капамите, кебапите и кавърмите
 
· За готвенето във фолио
 
· За салатите
 
· За варенето
 
· За супите, чорбите и бульоните
 
· За яхниите
 
· За кашите
 
· За готвенето на пара и водна баня
 
· За пърженето и кюфтетата
 
· За аламинутите
 
· За панирането и крокетите
 
· За подправките
· За микровълновата фурна
· За пиците
· За печенето



Опитайте нашите рецепти и на:

http://novinar.bg/news/agneshka-pleshka-na-furna_NTAwMDs1.html
 
http://novinar.bg/news/agneshka-kapama-s-lozovi-lista_NTAwMTs5.html
 
http://novinar.bg/news/parzheni-agneshki-babrecheta_NTAwMjsxNQ==.html
 
http://novinar.bg/news/agneshko-s-kus-kus_NTAwMzsxNw==.html
 
http://novinar.bg/news/drob-sarma-vav-folio_NTAwNTsy.html
 
http://novinar.bg/news/agneshko-s-gaben-sos-i-praz_NTAwNjsyNQ==.html
 
http://novinar.bg/news/skumriia-s-devesil-vav-folio_NTAzMTsyOA==.html
 
http://novinar.bg/news/pikantni-ribni-kotleti-vav-folio_NTA3MTs3.html#